Nieuwe Vacatures Stedin

Er zijn weer nieuwe vacatures bij Stedin:

–       Portfolio analist
–       Maintenance Engineer
–       Engineer Elektra
–       Project Engineer
–       Analist Energietransitie
–       Jr Data analist

Lees hieronder meer over de vacature Analist Energietransitie! Interesse in deze of de andere vacatures? Kijk dan bij onze vacancies of klik op de link hierboven! 

WERK WAAR JE TROTS OP KAN ZIJN
DIT GA JE DOEN

Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Ons net wordt steeds zwaarder belast. Steeds meer huizen en wijken nemen afscheid van het gas. Hierdoor verzwaren we onze elektriciteitsnetten en verwijderen we steeds meer gasaansluitingen. We moeten daarbij de juiste investeringskeuzes voor de lange termijn maken. En daar help jij bij! Jij verschaft (net)inzichten aan in- en externe stakeholders om beeldvorming en besluitvorming te ondersteunen en goed onderbouwde investeringsbeslissingen te kunnen nemen. Zo maak jij complexe analyses begrijpelijk zodat er begrip ontstaat voor de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Je werkt aan verschillende energietransitie programma’s zoals duurzame opwek, de warmtetransitie en uitrol van laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer.  

Je werkt aan instrumenten om de gevolgen van de energietransitie inzichtelijk te maken en beslissingen over de implementatie van transitieprogramma’s en te beïnvloeden. Hoe? Door onder andere monitoring, vaststelling en visualisatie van beschikbare netcapaciteit voor duurzame technologieën en het uitvoeren van netimpactanalyses. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de afdeling asset management. Bijvoorbeeld met de portfoliomanager, portfolio analist, gebiedsverantwoordelijken en grid analytics. Bij productontwikkelingen werk je samen met de afdeling Klant en Markt en ben jij de inhoudelijke adviseur. Jij helpt bij de praktische toepasbaarheid en aansluiting op de wensen van marktpartijen, zoals industrie, ontwikkelaars van woonwijken, woningcorporaties en gemeenten.

JOUW STERKE PUNTEN
WORDEN WE BLIJ VAN

Je bent thuis in het energienet en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kijkt kritisch vooruit, je stelt netwerksimulaties op en rekent gevoeligheden door. Je denkt in scenario’s, voert heldere analyses uit en weet je adviezen te formuleren en mee te denken. Je kan dan ook als inhoudelijk expert goede presentaties van je bevindingen geven. Zo maak jij impact en lever jij een bijdrage aan het energielandschap. Wat jou verder onze analist energietransitie maakt?

  • Je beschikt over een WO afgeronde opleiding op het vlak van elektrotechniek of energietechniek.
  • Je hebt ervaring met het maken van netberekeningen en netwerksimulaties.
  • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in ieder geval in het Nederlands.
  • Je hebt affiniteit/ervaring met programmeren en kennis van moderne analyse tools ( bijvoorbeeld R, Python en Power BI). Je hoeft daar geen expert in te zijn.

Close Menu