Stedin Traineeship: Toekomstmakers

Wordt Toekomstmaker bij Stedin!

Lees hieronder meer over de vacatures of klik op de link! 

WERK WAAR JE TROTS OP KAN ZIJN, DIT GA JE DOEN:

Met ons talentenprogramma Toekomstmakers maken wij werk van een leefwereld vol nieuwe energie. Want ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Tegelijkertijd vraagt de overgang naar duurzame energiebronnen (ofwel, de energietransitie) om flinke aanpassingen van ons energiesysteem. Dus vernieuwende technieken, slimmer gebruik maken van de bestaande netten en data gedreven werken. Daarom zoeken we aanpakkers die een voortrekkersrol nemen. Die het verschil maken en mensen met elkaar in contact brengen. Help jij ons te versnellen én relevant te blijven? Dan ben jij onze Stedin Toekomstmaker.

In twee jaar tijd krijg je een goed beeld van de energietransitie. Je ontdekt wat daar allemaal bij komt kijken én welke rol Stedin hierin pakt. Je werkt aan verschillende projecten waarin je direct het verschil maakt voor Stedin en de energietransitie. Je analyseert de gasnetten om strategisch inzicht voor warmtenetten te geven. Of verbetert processen op basis van data. Welk project je ook uitvoert, het helpt jou en Stedin vooruit. Het programma staat vooral in het teken van jou en je ontwikkeling. Je gaat aan de slag met een innovatief en uitdagend talentenprogramma waarin je jezelf en de wereld binnen en buiten Stedin verder gaat ontdekken en ontwikkelen.

JOUW STERKE PUNTEN WORDEN WE BLIJ VAN

Je bent bevlogen en vasthoudend om het verschil in de energietransitie te maken. Bouwen aan duurzame innovaties en beter netbeheer, dat is wat jij wilt! Ondernemerschap is jou op het lijf geschreven. Je bent nieuwsgierig, ziet kansen en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je bent er klaar voor om een toekomstmaker binnen Stedin te worden en te leren van nieuwe ervaringen.

Wat jou verder een Toekomstmaker maakt?

  • Je hebt net een WO-masterdiploma op zak (of behaalt deze binnenkort) met technische affiniteit en/of een sterke link met de energiesector. Denk aan opleidingen als Sustainable Energy Technology, Technische bedrijfskunde, Technische bestuurskunde, Elektrotechniek, Energietechniek of een andere relevante studierichting.
  • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring.
  • Je wilt je laten horen in discussies over de energietransitie, hebt een mening over wie welke rol zou moeten pakken en bedenkt oplossingen voor de uitdagingen die we tegenkomen.
  • Je houdt van samenwerken en aanpakken. De diversiteit van werkzaamheden en stakeholders, daar word jij blij van.
We hebben nog zes andere vacatures die perfect passen bij een Energy Science student! Klik op onderstaande links om meer informatie te krijgen over deze vacatures:

–       Portfolio analist
–       Maintenance Engineer
–       Engineer Elektra
–       Project Engineer
–       Analist Energietransitie
–       Jr Data analist

Close Menu