Skip to content

Werkstudent Business Development bij GroenLeven gezocht

  • by

Als Werkstudent Business Development bij GroenLeven in Utrecht houd je je bezig met het vooronderzoek van de ontwikkeling van zonneparken en duurzame energieoplossingen. Denk hierbij aan het zoeken naar grote stukken land (20 tot 200 hectaren), het achterhalen wie de eigenaar van het land is en het uitvragen of de eigenaar de grond wil gebruiken voor een zonnepark. Daarnaast analyseer je het beleid van gemeenten om te onderzoeken of een zonnepark geplaatst kan en mag worden. Heb je een stuk land gevonden dat geschikt is? Dan kijk jij hoeveel megawatt deze oppervlakte kan opleveren en waar de grootste kansen liggen. Dit bespreek je met een collega die vervolgens bij de eigenaar langs gaat om een mogelijke samenwerking op te zetten. Je gaat aan de slag in een hecht team van in totaal ongeveer tien collega’s.

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en vind jij het leuk om zowel beleidsmatig als commercieel aan de slag te gaan? Wil je daarnaast tussen de 12 en 24 uur per week aan de slag gaan én ben je beschikbaar per april? Dan is dit de baan voor jou! Je hebt een streepje voor als je een achtergrond of studie hebt gevolgd richting geografie, planologie, vastgoed, Energy Science of bedrijfskunde.

Waar kom je terecht?

GroenLeven, een groene marktleider in de duurzame energie, ziet dat wereld om ons heen snel verandert. Wij spelen hierop in door innovatieve energieoplossingen te bieden in wind, zon, batterijen en waterstof. Daartoe levert GroenLeven een bijdrage aan een schonere, betere wereld voor de toekomstige generaties en de aarde de evolutie geven die zij verdient. Wil jij je stempel hierop drukken? Dan past deze organisatie perfect bij jou!

Wat wij bieden:

  • Een baan als Werkstudent business development bij GroenLeven;
  • Veel flexibiliteit, zoals het zelf indelen van je uren en kiezen of je thuis- of op kantoor werkt;
  • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar de talentpool;
  • Een fijne werkplek in een hecht en energiek team, nabij het centrum in Utrecht;

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met CV naar sander.vanbeers@groenleven.nl.