Check our website, newsletter, or social media for vacancies via NRG!

Current vacancies:

Stedin:

Portfolio Analist
Om nu en in de toekomst onze dromen waar te maken hebben we doeners nodig. Aanpakkers die snel schakelen. Rustig blijven als de druk hoog is. Doorgaan als het even tegen zit. Kansen pakken waar anderen wachten. Meegaan met de tijd en ‘m zelfs in willen halen. 

Maintenance Engineer
De functie richt zich vooral op het operationele deel van Asset Management: de volledigheid en juistheid van de rapportage met betrekking tot assetdata en het geven van advies hierover (is er wel of geen vervolgwerk). Je bent daarmee rechtstreeks betrokken bij het inhoudelijk vormgeven van meerjarenplannen en het daarmee het verbeteren van onze diensten op het gebied van instandhouding.

Engineer Elektra
Hoe complex ook, bij elk project ga je voor de technisch beste oplossing tegen zo laag mogelijke kosten. Je schakelt continu met projectleiders, werkvoorbereiders, verkoopadviseurs en andere partijen. Maar je hebt ook te maken met onverwachte factoren. Van een zeldzaam broedpaar tot asbest, van archeologie tot oude kabels. Wat er ook op je pad komt, jij adviseert en creëert inzicht in mogelijkheden en kosten.

Project Engineer
Als project engineer ben je bezig met het ontwerpen en realiseren van technische projecten (hoogspanningsstations en verbindingen 10-150kV). Je realiseert voor- definitief en uitvoeringsontwerpen conform de systems engineeringmethodiek. Je draagt zorg voor het ontwerp op hoofdlijnen en projectdefinities, overnameplannen, schema’s, specificaties, berekeningen (o.a. vision) en materiaalspecificaties. Je ondersteunt de verantwoordelijke lead engineer bij het behalen van de targets voor kwaliteit, voortgang en kosten. Je denkt mee over technische alternatieven en bespreekt deze met de afdeling Asset Management.

Analist Energietransitie
Je werkt aan instrumenten om de gevolgen van de energietransitie inzichtelijk te maken en beslissingen over de implementatie van transitieprogramma’s en te beïnvloeden. Hoe? Door onder andere monitoring, vaststelling en visualisatie van beschikbare netcapaciteit voor duurzame technologieën en het uitvoeren van netimpactanalyses. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de afdeling asset management. Bijvoorbeeld met de portfoliomanager, portfolio analist, gebiedsverantwoordelijken en grid analytics. Bij productontwikkelingen werk je samen met de afdeling Klant en Markt en ben jij de inhoudelijke adviseur. Jij helpt bij de praktische toepasbaarheid en aansluiting op de wensen van marktpartijen, zoals industrie, ontwikkelaars van woonwijken, woningcorporaties en gemeenten.

Jr Data Analyst
Als data analist ben je een belangrijke schakel in het realiseren van een functionerend meterpark. Door jouw inzichten, algoritmes, dashboards en visualisaties hebben we controle over onze processen en ons meterpark. Zo kunnen we onze prestaties verbeteren. In teamverband vind je aansluiting bij organisatievraagstukken, leg je verbanden tussen de beschikbare data en kan je bestaande Python en Splunk applicaties en reports/dashboards (door)ontwikkelen.

Toekomstmaker
In twee jaar tijd krijg je een goed beeld van de energietransitie. Je ontdekt wat daar allemaal bij komt kijken én welke rol Stedin hierin pakt. Je werkt aan verschillende projecten waarin je direct het verschil maakt voor Stedin en de energietransitie. Je analyseert de gasnetten om strategisch inzicht voor warmtenetten te geven. Of verbetert processen op basis van data. Welk project je ook uitvoert, het helpt jou en Stedin vooruit. Het programma staat vooral in het teken van jou en je ontwikkeling. Je gaat aan de slag met een innovatief en uitdagend talentenprogramma waarin je jezelf en de wereld binnen en buiten Stedin verder gaat ontdekken en ontwikkelen.

Close Menu