Check our website, newsletter, or social media for vacancies via NRG!

Current vacancies (28/04):

Alliander: Traineeships vacatures!

MANAGEMENT TRAINEESHIP

De energietransitie is in volle gang. Het is aan ons om de energienetten klaar te maken voor deze nieuwe wereld. En juist nu de energiewereld verandert is teamspirit belangrijk. Als management trainee bij Alliander ga jij mensen meenemen in deze veranderingen.

Jouw energie

In het traineeship ontwikkel je jouw leidinggevende kwaliteiten. Gedurende 1,5 tot 2 jaar voer je  opdrachten uit die een verschil gaan maken in het bedrijf. Zo draag je direct bij aan de strategische doelen van Alliander en ga je diverse leidinggevende rollen ontdekken. Werk bijvoorbeeld mee aan het oplossen van tekort aan technici of de regionale energiestrategie van gemeenten. Je kan ook leidinggeven aan een groep elektromonteurs of als relatiemanager de spil in het web zijn tussen gemeentes, leveranciers, klanten en jouw collega’s. Een fantastische kans om binnen 2 jaar een organisatie van 7.000 mensen te doorgronden en goed te leren kennen.

Heb je al jouw opdrachten als management trainee afgerond? Dan ben je helemaal thuis in leidinggeven en organisatieverandering en start je in een bij jouw wensen passende functie. Als teamleider, consultant, product owner of omgevingsmanager bijvoorbeeld.

Meer Informatie

TECHNISCH TRAINEESHIP

Als technisch trainee ga jij 2 à 4 opdrachten binnen Alliander uitvoeren. Ga jij de infrastructuur van een nieuw intelligent energienet ontwerpen of bereken jij het benodigde vermogen van een transformator in een nieuwbouwwijk? Jij wilt met jouw technische kennis impact maken en werkelijk bijdragen aan een duurzame maatschappij.

Het technisch traineeship is een fantastische kans om binnen 2 jaar een organisatie van 7.000 mensen te doorgronden en te leren kennen. Het traineeship geeft jou de tools om door te groeien naar, bijvoorbeeld, een functie als technisch consultant, project manager of engineer.

Meer Informatie

May 17 1:30 pm – 4:30 pm: Online inhousedag traineeship bij Alliander

IT TRAINEESHIP

Werken met IT én je inhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen. Aan grote projecten werken op het gebied van IoT, VR, Robotica en Business Analytics. Dat kan allemaal als IT trainee bij Alliander.

Jouw energie

Als trainee bepaal jij zelf welke 2 à 4 opdrachten je binnen onze verschillende afdelingen op je gaat nemen. Je werkt bijvoorbeeld aan data analyses om ons inzicht te geven voor effectieve (investerings)beslissingen, verbetering van onze marktfaciliterende processen of zelfs energiefraude op te sporen. Ook kun jij aan de slag gaan met het doorontwikkelen van de Virtual Reality opleidingsapplicatie of het onderzoeken van mogelijkheden om Augmented Reality applicaties te ontwikkelen. Het traineeship biedt een fantastische kans om binnen 2 jaar een organisatie van 7.000 mensen te doorgronden en te leren kennen.

Het IT traineeship geeft jou een spurt in je professionele en persoonlijke ontwikkeling, wat het een mooie stap tussen het afronden van je studie en start in het werkende leven maakt. Daarnaast start je het werkend leven met een leuke groep leeftijdsgenoten. Het traineeship geeft jou de tools om door te groeien naar de best passende functie. Bijvoorbeeld als business analist, data engineer of R&D specialist.

Meer Informatie

Check our website, newsletter, or social media for vacancies via NRG!

Current vacancies (18/04):

Stedin: nieuwe vacatures!

STAGE CHANGE OFFICE

Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Samen ontwikkelen we de energie-infrastructuur van nu en de toekomst. En daar zijn we constant mee bezig. Zo ook onze Change Office. Binnen deze afdeling dragen onze change officers aan twee speerpunten bij; het realiseren van de strategie aan de hand van ons portfolio en het gericht versnellen van het verander-DNA binnen Stedin. Daarnaast is de afdeling en de dienstverlening van de afdeling continu in ontwikkeling. En daar ben jij voor nodig als stagiair! Wat je gaat doen, dat bepalen we graag samen met jou. Er is genoeg te doen, dus dat komt wel goed!

Binnen Change Office werken wij volgens de SCRUM-methode. Ken je dat nog niet? Geen probleem, zorgen wij voor! Als stagiair word je onderdeel van een projectteam en werk je met het team aan een van onze veranderopdrachten. Aan onze vraagstukken. Denk hierbij aan benefit tracking & management van onze epics, portfoliomanagement, interne verbinding binnen de Change Office verbeteren of de positionering/branding van de Change Office binnen Stedin aanpakken. Kortom, je maakt echt impact! Gaaf toch?

Meer informatie

PROJECTCOÖRDINATOR

Als projectcoördinator ben je actief in de afdeling Netgedreven. De focus van deze afdeling ligt op het projectmatig verbeteren en uitbreiden van het bestaande Stedin-netwerk.

Als projectcoördinator voer jij regie over de processen binnen het projectteam. Je coördineert de stroom aan opdrachten, monitort op voortgang, stuurt strak op doorlooptijd, klanttevredenheid en de kostprijs van het product. In deze rol ben jij de verbindende factor met ketenpartners en andere belanghebbenden, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen.

Meer informatie

PROJECTCOÖRDINATOR KLANTGERICHT AANSLUITEN

Als projectcoördinator ben je actief voor de Productgroep Klantgedreven Aansluitingen. De focus van deze afdeling ligt op het klantgericht afhandelen van aanvragen, waarmee wij de energietransitie voor onze klanten mogelijk maken. Doel is om het klantgemak te verhogen door de doorlooptijd en de klantprocessen beter aan te laten sluiten bij de verwachting van de klant. We zijn georganiseerd in multidisciplinaire productteams bestaande uit verkoopadviseurs, technische intakers, engineers, werkvoorbereiders, projectcoördinatoren en projectleiders. Dit team werkt met elkaar aan het realiseren van de klantaanvraag.

Als projectcoördinator voer jij regie over de processen binnen het projectteam. Je coördineert de stroom aan opdrachten, monitort op voortgang, stuurt strak op doorlooptijd, klanttevredenheid en de kostprijs van het product. In deze rol ben jij de verbindende factor met ketenpartners en andere belanghebbenden, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen.

Meer informatie

Check our website, newsletter, or social media for vacancies via NRG!

Current vacancies (11/04):

Alliander: nieuwe vacature!

JUNIOR IT PROFESSIONAL

Digitalisering is hét antwoord op de energievraagstukken van de toekomst. Bij Alliander voeren we alle IT-werkzaamheden in eigen beheer uit. Als junior IT professional krijg je de kans om bij verschillende IT scrumteams van Alliander aan de slag te gaan. Zodat jij jezelf aan het einde van dit traject een ware Developer kan noemen.

Jouw energie

Als ‘JIP’er’ ga je in 1 jaar maximaal 2 verschillende opdrachten binnen onze 10 IT scrumteams van Alliander uitvoeren. Met jouw scrumteam bepaal jij jouw bijdrage aan de te ontwikkelen producten. Je werkt bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een geografisch informatiesysteem, een data-model of een analytisch-model. Jij krijgt alle ruimte om jouw interesses en ambities binnen development te ontdekken.

Het Junior IT Professional track biedt een fantastische kans om binnen 1 jaar de IT afdeling van 700 mensen te doorgronden en te leren kennen. De 10 verschillende teams waar jij een opdracht kan doen zijn: Software Development, Customizing, Way of Work, Data & Analytics, Geospatial, OT, Technisch Platform Beheer, Technisch Infra Beheer en Regie & Servicemanagement.

Meer informatie

Check our website, newsletter, or social media for vacancies via NRG!

Current vacancies (08/04):

Stedin: nieuwe vacatures!

TRAINEEPROGRAMMA TOEKOMSTMAKERS

Met ons traineeprogramma Toekomstmakers maken wij werk van een leefwereld vol nieuwe energie. Want ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Tegelijkertijd vraagt de overgang naar duurzame energiebronnen (ofwel, de energietransitie) om flinke aanpassingen van ons energiesysteem. Dus vernieuwende technieken, slimmer gebruik maken van de bestaande netten en datagedreven werken. Daarom zijn wij op zoek naar aanpakkers die een voortrekkersrol nemen, het verschil maken en mensen met elkaar in contact brengen. Help jij ons te versnellen én relevant te blijven? Dan ben jij één van onze Stedin Toekomstmakers.

Tijdens het tweejarige talentenprogramma krijg je een goed beeld van de energietransitie. Je ontdekt wat daar allemaal bij komt kijken én welke rol Stedin hierin pakt. Je werkt gedurende het traineeprogramma aan vier verschillende projecten, waarin je direct het verschil maakt voor Stedin en impact maakt op de energietransitie. Het belangrijkste? Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Natuurlijk word je hierin intensief begeleid. Je gaat aan de slag met een innovatief en uitdagend ontwikkelprogramma. Zo haal je het maximale uit jezelf. En geef je een vliegende start aan je carrière en ambities, waarin je jezelf en de wereld binnen en buiten Stedin verder ontdekt en ontwikkelt.

Meer informatie

Check our website, newsletter, or social media for vacancies via NRG!

Current vacancies (14/03):

Stedin: twee nieuwe vacatures!

(Dutch only)

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus voor projectcoördinatoren.

PROJECTCOÖRDINATOR GAS

Als projectcoördinator ben je actief in de productgroep netgedreven projecten (gas). De focus van het Gas-team ligt de komende jaren voornamelijk op de sanering van extra gasleidingen met uitdagende targets. Na de kick-off regel je het materiaal, controleer je het meerwerk en de PV-staten. Ook check je de revisies en sluit je het project af. Je hebt dus veel overleg met de ketenpartner en andere belanghebbenden, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen.

Meer informatie

JUNIOR PROJECTLEIDER/ PROJECTCOÖRDINATOR

Als projectcoördinator ben je actief in de productgroep reconstructies & large connections. Je werkt hierbij aan meerdere projecten tegelijk en bent van begin tot eind verantwoordelijk. Na de kick-off regel je het materiaal, controleer je het meerwerk en de PV-staten. Daarnaast coördineer je de stroom aan opdrachten, monitor je de voortgang van het project, stuur je strak op doorlooptijd, klanttevredenheid en de kostprijs van het product. Je hebt dus veel overleg met de ketenpartners en andere belanghebbenden, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen.

Meer informatie

This Post Has One Comment

Comments are closed.